leden

Kleding

Als startgemeenschap hebben we een aantal jaar geleden nieuwe clubkleding aangeschaft. Het is verplicht om bij alle wedstrijden het clubtenue van SG Noord-Limburg aan te hebben. Dit i.v.m. de afspraken die wij als SG Noord-Limburg gemaakt hebben met de sponsor. Deze kleding blijft eigendom van de startgemeenschap en jij krijgt dit in bruikleen. Wees voorzichtig met je spullen. Bij niet gepast omgaan van je spullen, of zoek raken, berekenen we de schadeprijs door aan de desbetreffende persoon.

Omdat iedereen hetzelfde poloshirt en dezelfde korte broek draagt, hebben we de tenues genummerd, zodat we kunnen zien bij wie het shirt of broek hoort. Coaches hebben hier een lijst van. Voor het in bruikleen nemen is er een gebruikersbedrag van
€ 10,00 verschuldigd per jaar per lid. Dit bedrag kun je overmaken op rekeningnummer NL16 RABO 0305 9395 13 t.g.v SG Noord-Limburg onder vermelding van je naam.

Ben je uit je kleding gegroeid dan meld je dit bij Claudia Beekman e-mail: claudia_de_jong@hotmail.com die zal kijken of er een passend geheel voor je is in de voorraad. Het is niet de bedoeling om onderling de kleding te ruilen.

Bij het inzwemmen doe je de kleding in je tas dus niet op je tas. Bij de wedstrijd trekt je kleren pas vlak voor de start uit, je mag ze dan bij het startblok neerleggen, meestal staan er mandjes. Leg ze niet op de grond dan worden ze nat. Als er geen mandjes zijn vraag je netjes aan de official of je ze over de stoel mag hangen. Als je de kleding al eerder uittrekt, dan krijg je het te koud.
Blijf dus altijd warm aangekleed tot vlak voor de start.

Prijsuitreiking
Ben je op een wedstrijd waar je in de prijzen bent gevallen dan ben je ook altijd verplicht in je clubkleding te verschijnen (poloshirt en broek) dit is ook i.v.m de afspraken die we hebben met onze sponsors.

Badmuts
Tijdens de wedstrijden is het verplicht, als je een badmuts draagt, de badmuts te dragen van SG Noord-Limburg. Van deze badmuts krijg je er allemaal één als je start met wedstrijd zwemmen. Is deze stuk of zoek dan kun je een nieuwe vragen bij je coach of stuur een e-mail naar Linda Klaassen (Vivalo) jjklaassen@gmail.com of naar Claudia Beekman (SPIO) claudia_de_jong@hotmail.com. Na deze melding zal er zorg voor gedragen worden dat de badmuts bij jouw komt.

Het is niet de bedoeling dat dit meerdere malen per seizoen kosteloos gaat. Gebeurd dit vaker dan 2 maal dan zullen er kosten voor berekend worden van € 5,00 per badmuts. Draag deze Badmutsen ook met het inzwemmen het is voor de coaches beter te zien waar zijn zwemmers in het water liggen, om ze te kunnen observeren tijdens het inzwemmen. Ook tijdens de race kunnen we laten zien dat we een team zijn.