leden

Aan/afmelding

We zullen je vragen om de uitnodiging altijd te beantwoorden door de knop Beantwoorden (of Reply) te gebruiken, ook als je niet wilt komen zwemmen. In je antwoord vermeld je dan duidelijk of je wel of deze keer niet wilt deelnemen aan de wedstrijd. Jouw snelle reactie helpt ons om de wedstrijd met zo weinig mogelijk inspanning goed te organiseren. En we weten allemaal dat de verenigingscompetitie een verplichte wedstrijd is dus daar willen we graag een reactie; ja!!! ik doe mee en zet me 100% in voor ons team. In de uitnodiging staat ook altijd dat we binnen 5 dagen jouw antwoord willen ontvangen, dit is om op tijd in te kunnen schrijven bij organiserende vereniging, de Kring Limburg of de KNZB.
Let wel op je kunt beter gelijk antwoorden dan uit te stellen, dan wordt het misschien vergeten.

Ziek Als je jezelf wel op tijd voor een wedstrijd hebt aangemeld en je wordt plotseling ziek, dan meldt je jezelf direct weer af via noordlimburgsg@gmail.com Wij kunnen je dan nog tot uiterlijk 24 uur vóór aanvang van de wedstrijd zonder kosten afmelden bij de organisatie van de wedstrijd. De afmeldingen daarna kosten wel geld, maar kunnen nog tot 11:00 uur op de wedstrijddag via telefoon doorgegeven.
Paul Hermans: 06-48493611 of Claudia Beekman 06-21175293
Advies: Wacht niet tot de laatste dag ziek is ziek! Je kunt dan beter eerst goed herstellen voor je aan een wedstrijd deel gaat nemen.